filmanmeldelser

Luksus: I «Crazy Rich Asians» skaper luksus og overforbruk visuelt stimulerende bilder og byr på harmløs virkelighetsflukt. Foto: SF Studios / Warner Bros.
12/19/2018 - 08:10
. .
Smakfull sjangerøvelse: Koreografen Madame Blanc (Tilda Swinton) fatter raskt interesse for sin talentfulle elev – om enn av andre årsaker enn de rent kunstneriske. Foto: Alessio Bolzoni / Amazon Studios / Norsk Filmdistribusjon
11/22/2018 - 23:00
Enke-action: Viola Davis og Cynthia Erivo gjør Widows til en solid og velspilt underholdningsfilm, og mer trenger den heller ikke være. Foto: 20th Centuri Fox
11/15/2018 - 23:00
. .
Kledelig: En ung tysk desertør finner en kapteinsuniform på slutten av andre verdenskrig og glir inn i rollen som sadistisk offiser. Litt for ivrig. Foto: Julia M. Müller / Manymore Films
11/08/2018 - 23:00
. -.
Overbevisende ballerina: Victor Polsters innsats i hovedrollen som unge Lara er helstøpt. Foto: Filmweb
11/01/2018 - 23:00
. en affære.
Forført: Anita (Andrea Bræin Hovig) veksler mellom tilsynelatende selvsikkerhet og desperat usikkerhet. I rusen fra å bli higet etter av tenåringen Markus (Tarjei Sandvik Moe), er hun verdensmester for en kort stund. Men selvforakten er aldri langt unna. Foto: SF Studio
10/04/2018 - 22:00
Øst-vest: Vil Amalie bli best til tross for at hun måtte flytte fra Bygdøy til Ellingsrud? Eller kanskje er det nettopp den ujålete østkanten som vil gi henne en ny inderlig ærlighet i dansen? Foto: Jørgen Johansson / Battle
09/27/2018 - 22:00
. .
Ut av skogen: Tom, datteren i Debra Graniks tålmodige samfunnskritikk, har ikke valgt livet i skogen. Hun husker knapt tilværelsen utenfor, men har ikke vanskeligheter med å se appellen til moderne bekvemmeligheter og sosialt samvær. Foto: Scott Green / MAB Productions
09/13/2018 - 22:00
. .
Rabulister på moped: Dana og Aida reiser rundt for å lage et uærbødig bilde av hjemstedet midt i Götalands skoger. Foto: Tobias Henriksson / Arthaus
09/06/2018 - 22:00
Bill (Jørgen Langhelle) og Gustav (Axel Bøyum) ser etter filmtittelen. Foto: SF Studios
09/03/2018 - 10:10

Pages

Subscribe to RSS - filmanmeldelser